Szajbert Krisztián lett a legjobb edző az utánpótlásban

Nemrég számoltunk be a Sportországi cápák kiemelkedő sikereiről, melyben nagy szerepet játszik a szülők és gyerekek által is közkedvelt edző, Szajbert Krisztián. Az MJSZ is kifejezte elismerését munkássága iránt: a szakember büszkén vehette át a Séra Miklós-díjat a szezonvégi díjátadón.

 

„Óriási megtiszteltetés és nagy öröm számomra, hogy megkaptam a díjat. Ez nem csak az én érdemem, a kollégáimmal, a szülőkkel végzett komplett munka értékelése. Az U14-es csapatunknál a sok munka és a tapasztalat most érett össze, velük már tíz éve foglalkozunk, az itthoni versenyek mellett nemzetközi tornákon is részt vettünk. Én edzőként elég szabad kezű vagyok, igyekszem játékosközpontúként közeledni a feladathoz, és a gyerekek vevők erre, így harmóniában tudunk dolgozni” – nyilatkozta Szajbert.

A díjra a Cápák edzője mellett Vas Mártont, a juniorválogatott edzőjét és Mayer Pétert, az U16-os csapat irányítóját jelölték.

 

Az esemény során számos más elismerést is kiosztottak: A Kéri Rudolf-emlékdíjat, mely azoknak jár, akik igazán sokat tesznek a sportért, Kalmár Tibor, Dunaújvárosi Acélbikák zsűritagja vihette haza. Kéri sokszínű tevékenysége során a jégpálya zene-felelőse, a Dunaferr jégkorong szakosztályának időmérője és számos nemzeti és nemzetközi verseny zsűritagja is volt.

 

Az év önkéntesei pedig Somogyi Viktor, Zatykó Kevin, Mayer Balázs és Ómajtényi László Bendegúz érdemelte ki. A lelkes önkéntesek áldozatos munkájukkal segítik a Jégkorong Szövetséget, hogy az eseményeken minden rendben menjen, Somogyi pedig fényképezőgépével áll a női válogatott szolgálatára.

fotók: Szűcs Attila/MJSZ

 

Forrás: jegkorongblog.hu