Hírek

Magyar Jégkorong Napja

Gyere ki a jégre!

Idén is ott ünnepeljük a Magyar Jégkorong Napját, ahol 90 évvel ezelőtt először ragadtunk ütőt és kezdtük el üldözni a pakkot. Gyertek ki velünk ti is január 19-én a Városligeti Műjégpályára és próbáljátok ki a jégkorongozást!

Nagy dobásra készül a Debrecen!

A hoki világában egyre nagyobb teret kapnak a női csapatok, bajnokságok. A Debreceni Hoki Klub is támogatja ezt a változást, méghozzá egy saját női jégkorong csapat szervezésével. Még folyik a toborzás, várnak mindenkit, aki ki akarja próbálni magát!

U14-U15: ELŐRE GONDOLKODIK AZ MJSZ

Az MJSZ ugyan az U16-os korosztálynál húzta meg a vonalat a válogatottaknál, mégis nagy figyelmet fordít a fiatalok fejlesztésére és versenyeztetésére. Az U14-es és az U15-ös korcsoportok számára három-három összetartást szervez a nemzetközi tornák mellett.

JÉGBE HŰTÖTT ÁLOM

Tejfalussy Béla hetvenegy évesen is folyamatosan alkot, a Magyar Jégkorong Szövetség által a Hírességek Csarnokába is beválasztott korábbi rendkívül sikeres játékvezető ráadásul élete egyik nagy álmát valósította meg azzal, hogy a XVIII. kerületben beindította a hokiéletet.  

JÓKAI-SZILÁGYI ZSÓFIA: FEJBEN SOKAT FEJLŐDTEM

Az önbizalom és az akarat volt a legfontosabb ahhoz, hogy a Lulea megnyerje a Champions Cupot az észak-amerikai bajnok ellen – mondta Jókai-Szilágyi Zsófia. A csapat légiósát a svédországi életről és a válogatottról is kérdezte a Jégkorongszövetség.  

Galló Olivér a svéd U20-as elitligában bizonyít

A 18 éves Galló Olivér a nemzetközi szinten is magasan jegyzett U20-as svéd elitligában, a Vallentuna korosztályos együttesében kezdte meg a 2018/19-es évadot. A bemutatkozás nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen a nyitómérkőzésen 6-5-ös győzelmet aratott csapatával a Sollentuna együttese ellen.  

Történelmet ír a magyar jégkorong

Minden kicsi és nagy hoki imádó számára inspiráló lehet a magyar csapatok teljesítménye a 2018/19-es szlovák Extraligában. Kirobbanó kezdéssel indultak neki a ligának, mi pedig szurkolunk a további sikereiknek!