Hírek

10 hokis film télire, nem csak kicsiknek

Eljött a karácsonyi szünet, a tökéletes alkalom arra, hogy bekuckózzon a család a nappaliba, mindenki forró kakaóval teli bögrét ragadjon és nézzetek egy jó filmet: mi másról, mint a hokiról?

Jégre lépnek a legkisebbek

Óvodai korcsolyaoktatás zajlik az óbudai Hockey Academy Jégcsarnokban: 174 nagycsoportos tanulhatja meg a sport fortélyait heti egy alkalommal, hat héten át.

Beérni látszik a kétévi küzdelem külföldön

A 18 éves Kánya Tamás Krefeldben kezdte németországi pályafutását, de hosszas várakozás után végül váltania kellett. Így került Berlinbe, ahova családja már nem követhette. Tizenhat évesen komoly kihívásokkal találta szembe magát, az idei szezonban azonban már megmutatta: le tudja őket győzni.

„Nem kérdés, hogy most csakis a hoki a legfontosabb számomra”

A 18 éves Papp Kristóf az USHL-ben töltött, tavalyi szezonnal megalapozhatta jövőjét: 58 mérkőzésen 38 pontot szerzett, amivel nem csak kiérdemelte a legeredményesebb tengerentúli magyar hokis címet, de az NHL Central Scouting előzetes draftlistáján is helyet kapott. Az idei szezon még csak most kezdődött, de úgy tűnik, ez sem lesz rosszabb a tavalyinál. Négy meccs […]

Itthon nagyon sok példa van arra, hogyan rontják el a fiatal játékosokat

Fontos fordulópont a hokisok életében, amikor eljön az idő, hogy felnőtt csapatban folytassák a játékot. Ilyenkor vagy belevágnak, vagy pedig abbahagyják a sportot. Az egykori kiváló jégkorongos, Szuper Levente, aki már nyolc éve irányítja a Vasas szakosztályát, tavaly egy új kihívást állított maga elé: az Erste Ligában elindított juniorcsapat játékosainak igyekszik karriert és jövőt építeni […]

Fejlesztések a tehetségekért

Jim Brithén tavaly május óta tölti be az MJSZ fejlesztési igazgatója posztot. A jégkorongblog csapata az eddigi lépésekről és a jövőről beszélgetett a svéd szakemberrel.