Hírek

5 jel, hogy te is hokis anyuka vagy

Te is hajnali 4-kor kelsz minden szombaton, ráadásul izgatottan a 6 órai meccs miatt? Te is kaptad már magad azon, hogy elhullajtottál egy könnycseppet a lelátón a Himnusz alatt? Előfordult már, hogy azon gondolkodtál egy este, mikor lettél az az anyuka, aki kiabál a bíróval? Te is egyszerűen imádod a hokit?

„Van hova fejlődni”

Hullámzó teljesítményt nyújtott az U17-es jégkorong válogatott Győrben, a Négy Nemzet Tornán. A japán és az ukrán csapattal szemben alulmaradtak, a lengyeleket pedig egy szoros meccs után sikerült legyőzniük. Gröschl Tamás, vezetőedző nyilatkozott a Magyar Jégkorong Szövetségnek.

Debütált Papp Kristóf a felnőttválogatottban

Február közepén először játszhatott a 18 éves csatár a felnőtt csapatban, Nottinghamban, az olimpiai selejtezőn – méghozzá igen szép eredménnyel. A magyar csapat 4-1-re verte az észteket, majd a briteket is, a kettő között pedig hosszabbításban nyert Románia ellen, így továbbjutott a 4. körbe. Kristóf az utanpotlassport.hu munkatársaival beszélgetett a váltásról és a lehetőségekről.

Gyerekek a szülők ellen: családi nap a Tüskecsarnokban!

Gyerekek a szülők ellen: családi nap a Tüskecsarnokban!

2020.április 18-án harmadik alkalommal a Tüskecsarnokban kerül megrendezésre a Family Classic – Gyermek-szülő jégkorong bajnokság Budapesten. A szervezők várják azon bátor szülők jelentkezését, akik szeretnék a jégen is megmutatni gyermekeiknek, amit a lelátókról már olyan jól tudnak.

A nők és a jégkorong története

1990 elején, még soha nem látott számban lepték el a jégpályákat a lány korisok. A női csapatok és a koedukált képzések alapjaiban változtatták meg a sportot, míg az elit női jégkorong önálló sportágként eljutott az Olimpiáig.

13 random tény a hokiról

Mindenki szereti az érdekes tényeket és statisztikákat, különösen, ha azok kedvenc sportágáról szólnak. Álljon itt tehát 13 dolog a hokiról, amit valószínűleg még te sem tudtál.

10 hokis film télire, nem csak kicsiknek

Eljött a karácsonyi szünet, a tökéletes alkalom arra, hogy bekuckózzon a család a nappaliba, mindenki forró kakaóval teli bögrét ragadjon és nézzetek egy jó filmet: mi másról, mint a hokiról?

Jégre lépnek a legkisebbek

Óvodai korcsolyaoktatás zajlik az óbudai Hockey Academy Jégcsarnokban: 174 nagycsoportos tanulhatja meg a sport fortélyait heti egy alkalommal, hat héten át.