Hírek

Jó döntésnek tartom, hogy visszatérek

Silló Arnold ezelőtt hét évvel döntött úgy, hogy Magyarországon folytatja jégkorongos pályafutását. 16 évesen a MAC U18-as csapatába igazolt, most Dunaújvárosban fog játszani. A Csíkszeredán született csatárral beszélgetett a jégkorongblog.

Magyar hokisok külföldön

A 2018/19-es jégkorongszezon véget ért, az elért eredményekre pedig büszkék lehetünk. A női válogatott sikerét semmi nem múlhatja felül, azonban a hazai utánpótlás jégkorongozóink is remek évadot zártak, nemcsak itthon, hanem külföldi csapatokban is. A teljesség igénye nélkül kiemeltünk három olyan határon túl játszó fiatalt, akik előtt fényes jövő áll sportolóként.

Lányok a jégen

Egy napra ismét csak a lány hokisokra összpontosult a figyelem: Május 5-én megrendezésre került a Girls Only Day, ahol a fiatal sportolók megmutathatták, mit tudnak. Még hogy a hoki fiús sport!

Csúcson a fehérvári utánpótlás

A 2018/19-es szezonban az U14-tól az U20-ig valamennyi korosztály büszkén vehette át bajnoki címét. Az utanpotlassport.hu riportere ennek kapcsán interjúzott Fekti István sportigazgatóval az Ocskay-akadémia sikereiről, a múltról és a jövőbeli célokról.

Bemutatkoztak a debreceni lányok

Április 23-a nagy nap volt a debreceni hokisok számára: az első hivatalos leány mérkőzés során az FC Hatvan Girls ellen állt ki a serdülő, az előkészítő-mini, mini és szupermini játékosokból álló csapat.