Jégkorong a tornateremben? Nyerjen a ti osztályotok!

Izgalmas hokis nyereményjátékot indítunk, hogy a vírushelyzet miatt elmaradt roadshow-k helyett így népszerűsítsük a jégkorongot a gyerekek körében. Alakítsátok át jégpályává a tornatermet!

 

Indul a játék? A tét rengeteg ajándék, Gyere Hokizni póló és néhány dedikált válogatott mez! A feladat egyszerű: végezzetek minél több, jégkoronggal kapcsolatos játékot tesiórán. A tesitanárokon a hokis világ szeme!

 

Hoztunk három videót, ezekben mutatjuk be a feladatokat, amikkel közelebb hozhatjuk a jégkorong világát a gyerekekhez úgy, hogy közben a tornateremben maradunk.

 

 

A videókat a pályázat oldalán éred el, ahogy a nevezéshez szükséges további részleteket is. Valósítsátok meg ötleteinket, teljen a tesióra a jégkorong jegyében!

 

A nevezéshez készítsetek egy maximum 2 perces videót a rendhagyó tesióráról, vágjátok össze a feladatokat és töltsétek fel iskolátok Facebook vagy Instagram oldalára a #gyerehokizni hashtaggel ellátva, legkésőbb 2021. március 12-ig.

 

Az igazán szerencsés osztályok egy-egy aláírt férfi felnőtt-válogatott mezt akaszthatnak ki az osztályterembe! Három osztályt sorsolunk ki, a mez mellé az osztály minden tagjának saját Gyere Hokizni pólót, ülőpárnát, szurkolói tapsolót, füzetet és tollat is küldünk.

 

Ha pedig az elméletet is fontosnak tartjátok, egy hokis kérdőív kitöltésével megduplázhatjátok az esélyeiteket. A kvízt a gyerehokizni@icehockey.hu e-mail címre várjuk!

 

A beküldők közül 10 osztályt sorsolunk, a nyertes osztályokban tanuló gyerekek Gyere Hokizni nyereményeket kapnak (Gyere Hokizni logóval ellátott tornazsák, játékos készségfejlesztő füzet mini színesceruza-készlettel, Gyere Hokizni logóval ellátott korong, toll, hűtőmágnes).

 

A játék részleteiért keresd fel a gyerehokizni.hu/jegkorongasuliban weboldalt!