Tesitanárok a jégkorong-utánpótlásért

A jégkorongozást soha nem lehet elég korán kezdeni. A sport népszerűsítésére irányuló Gyere Hokizni roadshow-k a vírus miatt elmaradnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem szerethet bele idén is sok-sok gyerek a hokiba!

Változtassuk jégpályává a tornatermeket! Játsszatok jégkorongos feladatokat tesiórán, készítsetek egy összefoglaló videót és nevezzetek be az MJSZ versenyére! Persze a gyakorlat mellett az elmélet is fontos: kvízünk kitöltésével is játszhattok! A sport szeretete mellett a jégkorongos ajándékcsomagokat és a dedikált válogatott mezek egyikét is megszerezhetitek.

Induljon a játék!

Inspirálódj!

Nézd meg videóinkat és állítsd össze a feladatokból saját tesiórád!

Indulhat a játék!

Végezzétek el a feladatokat tesiórán, vegyetek fel néhány játékot, és töltsétek fel az összevágott videót saját iskolátok Facebook vagy Instagram oldalára #gyerehokizni hashtaggel!

Forogjon a kamera!

A maximum 120 másodperces videókat 720px felbontásban, 16:9-es képaránnyal várjuk. Vágjatok össze néhány izgalmas részletet!

Az elméletet is tudni kell!

Egy tanárnak ezt nem kell magyarázni. Töltsétek ki közösen hokis kvízünket, küldjétek el a gyerehokizni@icehockey.hu e-mail címre, és máris bekerültetek a kalapba!

Önmagában a kvízzel is indulhattok a nyereményekért, de ha videót is készítetek, megduplázzátok az esélyeiteket.

A nyeremények

Legyen egy aláírt válogatott mez az osztályterem éke!

A kvízt kitöltők között: Gyere Hokizni logóval ellátott tornazsák, játékos készségfejlesztő füzet mini színesceruza-készlettel, Gyere Hokizni logóval ellátott korong, toll és hűtőmágnes a nyertes osztályok minden tagjának (10 osztály).

A videót feltöltők között: Osztályonként 1-1 db dedikált magyar jégkorong-válogatott mez, Gyere Hokizni póló, ülőpárna, szurkolói tapsoló, füzet és toll a nyertes osztályok minden tagjának (3 osztály).

A kitöltött kvízeket és a játékkal kapcsolatos kérdéseket erre az e-mail címre várjuk:

gyerehokizni@icehockey.hu