Hírek

Ki ne szeretne hokigimibe járni Torontóban?

Joey Simon nem egy szimpla kanadai, aki pusztán azért érkezett hazánkba, hogy gyerekeket toborozzon egy torontói sportgimnáziumba. Szezonokat húzott le a Ferencvárosnál, bajnok lett háromszor a 90-es években. Magyar állampolgár, jól beszéli a nyelvet. Kötődik hazánkhoz, és szeretne minél több fiatal hokisnak segíteni abban, hogy kimehessenek a torontói Blyth Akadémiára. A részletekről kérdeztük.

Éltek az eséllyel az UTE fiataljai

Az UTE együttesében példamutató módon a legutóbbi szezonban is rendre játéklehetőséget kaptak utánpótláskorú játékosok az Erste Ligában. A napokban három fiatal, Márkus Levente (18), Pokornyi Dávid (18) és Szalma Zsolt (19) profi szerződést kapott a klubtól. Róluk, illetve az utánpótlás feladatairól is mesélt az utanpotlassport.hu-nak Szilassy Zoltán vezetőedző.

Rangos tornán vett részt az U14-es csapat

A május 8-án indult World Selects Cup nevű, U14-es meghívásos tornán 22 csapat mérkőzött meg, köztünk a mi fiaink is. A gigászi csaták után a srácok végül a nyolcaddöntőig meneteltek, büszkeségre azonban bőven volt okunk.

kezdő jégkorong oktatás

Még ovis is kergeti a pakkot

A szárnyát bontogatja Makón a jégkorongozás. Ezt a téli sportot nem csupán a Maros-parti városban, hanem az egész dél-alföldi régióban erősíteni kívánják.

Gyermek hoki hírek

KIS AKADÉMISTÁKNÁL JÁRTAK AZ AV19 JÁTÉKOSAI

A Fehérvár AV19 játékosai a szupermini, mini és előkészítő csapatok technikai edzéseit látogatták a múlt héten, az erről készült videóban játékosok, edzők és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia játékosai beszélnek az élményekről.