Újra roadshow!

Tavaly sok meg nem tartott esemény hagyott bennünk űrt, köztük a már hagyományosnak számító Gyere Hokizni Roadshow is elmaradt. És habár szuperizgalmas versenyt rendeztünk helyette, mégis örülünk, hogy idén úgy tudjuk népszerűsíteni a jégkorongot, hogy az a lehető leginteraktívabb, legérdekesebb, legvonzóbb legyen.

Októberben öt városban is ellepték a tornatermeket a jegesmedvék: Csúszka és a csapat többi része Dunakeszin, Újpesten, Szombathelyen, Kőszegen és Zalaegerszegen is járt.

Dunakeszin a Fazekas Mihály Általános Iskolában és a Delfin Óvodában a legkisebbeknek mutattuk meg, mennyire szuper játék a jégkorong, akik természetesen ki is próálhatták magukat. A stáb segített beöltözni mindenkinek, aki egy profi játékos bőrében szerette volna magát érezni, de nem maradt el a táncolás és a korong-tornyok építése sem! A gyerekek mini plüss-Csúszkákkal, új ismeretekkel és – reméljük - hogy a hoki iránt ébredező szeretettel a szívükben tértek haza.

Október 10-én Újpesten debütált az Erste Liga Matiné programunk. Az UTE-DEAC bajnoki találkozóval egybekötött, sok-sok programmal tarkított családi napon rengeteg gyermek ismerhette meg a sportot. A családi rendezvényen mindenféle korosztály megfordult, a kisebbek Csúszkával játszottak, a nagyobbak aláírásokat gyűjtöttek és persze mindenki, aki csak szeretett volna, kipróbálhatta a jégkorongozást!

Erste Liga Matiné | UTE-DEAC

🎥 Az 1️⃣. Erste Liga Matiné legemlékezetesebb pillanatai👀 Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottatok💙 Találkozzunk szombaton, Zalaegerszegen! #ersteliga #ersteligamatine #magyarjegkorong #hockeyhungary

Posted by Erste Liga on Tuesday, October 12, 2021

Másnap Szombathelyre, majd Kőszegre indult a Roadshow csapata, végül Zalaegerszegen vezették be a sport rejtelmeibe a gyerekeket. Rajta vagyunk az utánpótlás-gyűjtésen!

A Roadshow legjobb pillanatait galériában gyűjtöttük össze: