Szupermini és mini csapatok melletti asszisztenseket képez az MJSZ

Lehetőséget biztosít a Magyar Jégkorong Szövetség május közepén egy két napos tréning során azoknak a vállalkozó szelleműeknek, akik önkéntesként mini és szupermini csapatok mellett, hivatalos szerepkörben asszisztensi feladatokat szeretnének ellátni a jégen.

 

U8-U10-es korosztályokban segítik majd az LTP végzettségű asszisztensek az edzők munkáját, akik különböző rendezvényekre kísérhetik, illetve azokon irányíthatják is e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

 

A képzésen csak a 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt, akiknek korcsolyázási tudását bizonyítaniuk is kell majd, illetve el kell érniük az oktatók által elvárt minimum szintet. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel.

 

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 C korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

 

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is.

 

A képzés ideje: 2018. május 11-12.

A képzés helye: Gepárd Jégcsarnok (1037 Budapest, Kubik utca 6.)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen lehet 2018. május 6., vasárnapig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolványképet is jpg. formátumban.

A tanfolyam díja 30 000 Ft + ÁFA (38 100 Ft) melyet átutalással lehet fizetni (Erste Bank 11600006-00000000-79713397, Közlemény: LTP és a jelentkező neve). Amennyiben az egyesület fizeti a tandíjat, azt kérjük jelentkezéskor jelezni.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

A TERVEZETT PROGRAM 

2018. május 11., péntek
8.00 Regisztráció
Elmélet
Jeges foglalkozás
Ebéd (egyénileg)
Elmélet
A napi program vége előreláthatólag: 18.00

2018. május 12., szombat
Találkozó
Jeges foglalkozás
Elmélet
Ebéd (egyénileg)
Elmélet
Vizsga
A napi program vége előreláthatólag: 18.00.

 

https://www.facebook.com/LTP-Hungary-379292608913410/?fref=ts

 

Forrás: http://www.jegkorongszovetseg.hu/szupermini-es-mini-csapatok-melletti-asszisztenseket-kepez-az-mjsz