Szupermini és mini csapatok melletti asszisztenseket képez az MJSZ

A magyar Jégkorong Szövetség október elején ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP asszisztensképzésre jelentkezhetnek.

 

A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű asszisztens bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez. A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolyatudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

 

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 és U10 C korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

 

A képzés célja, hogy a versenyidőszak sűrű szakaszaiban se legyen hátráltató tényező, hogy a jelenlegi játékvezetői bázisnak a megnőtt mérkőzésszám mellett esetenként nincs kapacitása már a legfiatalabb korosztályok tornáira is játékvezetőket biztosítani. Az alapképzést elvégzők számára ugyan az anyagi juttatás nem biztosított a mérkőzéseken való közreműködésért, viszont lehetővé teszi, hogy megrendezésre kerüljenek a tornák az idény legsűrűbb időszakában is.

 

 

A képzés ideje: 2018. október 5-6.

 

A képzés helye: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

 

   
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváthné Valentin Gabriellánál, a horvathne.gabriella@icehockey.hu e-mail címen lehet 2018. szeptember 30., vasárnapig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet. Kérjük, hogy a jelentkezés mellé csatoljatok egy igazolványképet is jpg formátumban.

 

Tanfolyam díja 30 000 Ft + ÁFA (38 100 Ft), melyet átutalással lehet fizetni.

 

(Erste Bank 11600006-00000000-79713397, Közlemény: LTP és a jelentkező neve). Amennyiben az egyesület fizeti a tandíjat, azt kérjük jelentkezéskor jelezni.

 

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

 

A TERVEZETT PROGRAM:

 

  1. október 5., péntek

Regisztráció
08:00

 

Elmélet
11:00-12:20 Jeges foglalkozás

 

Ebéd (egyénileg)

 

Elmélet
A napi program vége előreláthatólag: 18:00

 

  1. október 6., szombat

Találkozó

 

Elmélet
11:00-12:20 Jeges foglalkozás

 

Ebéd (egyénileg)

 

Elmélet

 

Vizsga

 

A napi program vége előreláthatólag: 18:00

 

 

Forrás: http://www.jegkorongszovetseg.hu/ltp-tanfolyam-indul-szupermini-es-mini-csapatok-melletti-asszisztenseket-kepez-az-mjsz