Nagy dobásra készül a Debrecen!

A hoki világában egyre nagyobb teret kapnak a női csapatok, bajnokságok. A Debreceni Hoki Klub is támogatja ezt a változást, méghozzá egy saját női jégkorong csapat szervezésével. Még folyik a toborzás, várnak mindenkit, aki ki akarja próbálni magát!

 

Az egyesület fő célja, hogy játékosaiból önálló lánycsapatot kovácsolva a következő évtől versenybe szállhassanak a hazai korosztályos bajnokságon. A csapat a klub kötelékében jelenleg is játszó, illetve a tanfolyamot sikeresen elvégző lányokból áll majd össze. Szerencsére nagy a külső érdeklődés, de még vannak szabad helyek, így akár te is csatlakozhatsz!

Ha ki szeretnéd próbálni magad, a következőket érdemes tudnod:

  • Jelentkezni 5 éves kortól 16 éves korig lehet.
  • Az alapszintű korcsolyázási tudás nem feltétel, mivel az egyesület által szervezett korcsolyatanfolyamokon minden szükséges készséget, tudást elsajátíthatnak az érdeklődők.
  • A tanfolyamhoz bármikor lehet csatlakozni, ugyanis nincsenek turnusok.
  • A felszereléseket a klub biztosítja.

 

A tanfolyamokra a Debreceni Jégcsarnokban (4031 Debrecen, Derék utca 33.) kerül sor, hétfőn és csütörtökön 17.40 és 18.30 óra között, vasárnap pedig 9.00-9.50 óráig.

 

Próbáld ki a hokit egy hónapig ingyen! Ha szeretnél biztosra menni, akkor töltsd le a Debreceni Hokiklub kuponját, melynek birtokában az első havi tanfolyam díját a klub állja! Ezzel 4 héten keresztül ingyenesen látogathatod a foglalkozásokat, ami már elegendő idő ahhoz, hogy egyrészt megtanuld az alapokat, másrészt el tudd dönteni, hogy tetszik-e a sportág!

 

Az ingyenes kuponért kattints ide: koritanfolyam.debrecenihoki.hu

 

 

Forrás: http://bit.ly/2yV1OCC