Könyvek, amiket minden hokisnak el kell olvasnia

Az olvasás egyszerre pihentető és izgalmas, fejleszti a fantáziánkat és a szókincsünket, ráadásul a főszereplőkkel együtt élhetjük át a kalandokat. És ha egy könyv a hokiról szól? Annál jobb! Hoztunk néhány jégkorongos olvasmányt, amivel kiszabadulhatsz otthonról, anélkül, hogy elhagynád a lakást! Rendeld őket házhoz!

 

1. Az élet értelme. Magyar jégkorongkönyv

Már a címével meggyőzött! A hoki szépségeiről szól, a függőségről, amit ez a játékos küzdelemmel, pillanatnyi feszültségekkel és felszabadító ünnepléssel teli sport okoz. „A jégkorong nem háború, nem népek és csoportok csatáinak pótléka, hanem játék és fesztivál. Aki kimegy egyszer, az a leggyakrabban kimegy másodszor is. Mi mást tehetne?”

 

Megrendelhető a hokishop.hu oldalán

2. Szuper – Levi kalandjai a Kisstadiontól az NHL-ig

Te is skandáltad már Szuper Levente nevét egy őrületes mérkőzésen? A kapus, akit első magyar játékosként szerződtetett NHL csapat. Majdnem 100 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, karriert épített Amerikában, most pedig úgy döntött, megpályázza a Magyar Jégkorong Szövetség elnöki posztját. Ki ne akarna olvasni a magyar szupersztár életéről, akit bár Ördögarcúnak neveztek gyerekkorában, most a kapu őrangyalaként emelik piedesztálra?

 

 

3. Jégre születtek

A magyar jégkorong-történelem legnagyobb alakjai osztják meg pályafutásuk és magánéletük kihívásait és örömeit az olvasókkal. Csodálatos képekkel és emlékekkel átszőtt kiadvány, ami nem hiányozhat az igazi rajongók polcáról.

 

Ha a sportkonyvek.hu oldalán vásárolod meg, 100 Ft-tal támogatod a magyar hokiutánpótlást!