Kiskövetet keresünk a világbajnokságra!

Forrás: lelato.transindex.ro

Ki ne emlékezne a tavalyi vb döntőjében zajló, izgalmas meccsre? Az egész család ott izgult a Tv előtt? Tudunk jobbat: elviszünk a visszavágóra!

 

Kiskövetet keres csapatunk, aki Szlovákiából tudósít a világbajnokság döntőjéről! Ha van a családban egy lelkes kis hokirajongó, aki még nem múlt el 12 éves és nem ijed meg a kamerától, lehet, hogy ő lesz a mi emberünk! 😉

 

A három jegy és az útra biztosított autó megszerzéséhez nem is kell mást tennetek, csak elküldeni nekünk egy rövid felvételt arról, milyennek képzeli el a Kiskövet-jelölt a svéd és a svájci csapat küzdelmét. Adunk néhány segítő kérdést kezdőlöketnek, hogy aztán szárnyalhasson a fantáziája!

  • Melyik csapatnak szurkol és miért?
  • Sok gólt fognak lőni a meccsen vagy inkább csak egyet-kettőt?
  • Vajon hány játékost fognak kiállítani?
  • Szoros lesz a küzdelem vagy már az elején eldől? Lesz hosszabbítás?
  • Milyen rágcsát fog enni a szünetben? 🙂
  • És végül a legfontosabb: ki fog nyerni?

Mobillal készült felvételt is küldhettek, sőt: a cél a Szlovákiában zajló események főpróbája: tehát olyan eszközzel készítsétek a videót, ami az úton is rendelkezésetekre áll majd!

 

A legtehetségesebb pályázó a Gyerehokizni.hu Kiskövete lesz a világbajnokságon, de a felelősséget, ami ezzel jár, igyekszünk megkönnyíteni egy kényelmes ŠKODA KODIAQ modellel, ami garantáltan elviszi választottunkat és két kísérőjét a helyszínre.

 

A pályázatokat küldjétek el Messengeren gyerehokizni.hu részére! a világbajnokságon készült felvételeket Facebook oldalunkon tesszük közzé.

 

Eredményhirdetés május 10-én, az autó pedig május 17-én már indulhat is! Az, hogy ki ül majd benne, már csak rajtatok múlik!

 

JELENTKEZEM