Indul az ötödik ŠKODA-tábor!

A tavalyi szünet után nem csoda, hogy már be is telt az immár hagyománynak számító képességfejlesztő hokitábor.

A ŠKODA már 1992 óta támogatja a jégkorongot, 2016-ban pedig az utánpótlás toborzásában is aktív, a gyerehokizni.hu működtetésével. Ennek a programnak a része a Magyar Jégkorong Szövetséggel megrendezett tábor, ahol nemzetközi szaktekintélyek segítik a fiatal játékosok fejlődését.

Az első ŠKODA-tábor 2016-ban került megrendezésre.

Az esemény célja, hogy a gyerekek még jobban megszeressék a sportot, kikapcsolódjanak és csak a jégkorongra koncentráljanak a négy nap alatt. A napi két jeges edzés mellett elméleti oktatáson is részt vehetnek, ahol magyar és külföldi szakemberek adják át nekik tudásukat.

Az elmúlt másfél év bizonytalanságai után nagy megkönnyebbülés, hogy újra a megszokott programok várják a sport reménységeit és ismét arra koncentrálhatunk, hogy minél többen vágjanak bele a jégkorongozásba. Az edzők és a szülők is észrevehették, hogy a gyerekeket is megviselte az elmúlt időszak, nehezebben figyeltek oda, kevésbé játszottak felszabadultan. Június végén azonban a rengeteg elmaradt, elcsúsztatott, lemondott esemény után az idei tábor ismét várja a 2006 és 2013 közöttieket, külön kapusedzővel, neves szakmai stábbal és hatalmas lelkesedéssel! Az esemény részleteiről itt olvashatsz.