Így szervezz igazi hokis szülinapi bulit!

Mi lehetne nagyobb ajándék egy kis hokis számára, mint egy jégkorong tematikájú szülinapi party, amin az összes barátja ámulatból ámulatba esik? Almudena Herrero egy Dan nevű ifjú vikingnek szervezte meg a világ legjobb buliját, és most elhoztuk a részleteket, hogy téged is inspirálhasson!

Természetesen a legjobb program, ha a gyerekek korcsolyázni vagy passzolgatni is tudnak, de ha nincs erre lehetőség, akkor is szentelhetitek a jégkorongnak az estét.

Almudena domináns színként a feketét és a fehéret választotta, de ha gyermeked kedvenc csapatának színei köszönnek vissza, azzal még személyesebb lehet az ünnep.

Egy fekete terítő és egy-egy kartonból kivágott hokiütő bármelyik asztalt, komódot vagy állványt díszesebbé teszi, a lufik pedig megadják az igazi buli-hangulatot. Jöhetnek a finomságok!

Válassz olyan ételeket, amik a domináns színben pompáznak! Ha fekete-fehér mellett döntesz, íme néhány szuper ötlet:

A betűtípus és a feliratok is nagyot dobnak az összképen. Egy rendelt hokis torta pedig egyenesen az este fénypontja lesz!

A dress code egyszerű: a gyerekek jöhetnek a saját mezükben, és egy kis bőrbarát festékkel még harci minták is kerülhetnek az arcukra. Imádni fogják! Szuperül illenek a csapatjátékok ehhez a tematikához, a szülők pedig saját készítésű zászlókkal, pompomokkal és kereplőkkel szurkolóként szállhatnak be a játékba.

Jó bulit! 🙂

Forrás: sracricket.com