Hokis relikviák, amiket nem engedhetsz meg magadnak

Végre itt a nyár, hatalmas a hőség, a sötétítőfüggöny óvó redői mögül behallatszik a vidám gyerekek zsibongása a játszótérről, a nap éget, jég sehol, hópihe egy szál sem. Hogy hogyan fájdíthatnád még jobban a szívedet

 

Keress rá ebay-en a legdrágább hokirelikviákra, hogy ne csak azt érezd, hogy off-szezonban elvesznek belőled egy kis részt, hanem azt is, hogy a maradék milyen szegény. Ha esetleg nincs ehhez lelki erőd, mi megtettük helyetted:

 

  1. Kártyák. Kártyák minden mennyiségben.

Persze nem akármilyen kártyák, hanem autogrammal ellátottak. A legdrágábbat potom 68 millió forintért elviheted, az eladó pedig meg is indokolja ezt az árat: nem elég, hogy az évtized legjobb játékosa szignójával és mezének egy részével (egy kis darab pingvin-kézzel) van ékesítve, ez ráadásul egy olyan műremek, amit egy igazi Picasso hozott létre. Ugye hogy nem is olyan drága!

 

Ha pedig mégsem fér most bele a büdzsébe, szerencsére akár kevesebb mint feleennyiért is beszerezhetőek hasonló relikviák. Persze, sokkal kisebb mintával, de ez így is van rendjén.

 

  1. Érmek

Szerencsére egészen 7 millió forintig letekerhetjük az árakat, ha érmet szeretnénk venni. Sajnos nem aranyérem, hanem ezüst, specifikusan az 1978-as IIHF második helyezéséért járt. Mindössze 15 darab van belőle a világon, ami érthető, ha csak a második helyet elért csehszlovák csapat kapott belőle. Bár nem te nyerted el, így az eszmei értéke számodra biztosan nem érhet fel saját érmeiddel, de azért ennyi pénzt csak megér, főleg, hogy a szállítása ingyenes. Csak ez ne vesszen el a postán!

 

  1. Ha pedig nemcsak a hokit, hanem a pop artot is szereted…

…akkor ezt a hatalmas, aláírt Andy Warhol alkotást Wayne Gretzky – ről neked találták ki! És hogy melyikük írta alá? Mind a ketten! Bár a hat és fél milliós ár indokoltnak tüntetheti fel, a kanapét nem adják a képhez.

 

  1. Arany pénzcsipesz

Semmi különleges, csak egy 14 karátos arany pénzcsipesz a 2016-os Stanley Cup logójával díszítve. Érthető módon a szállítási díj itt már kicsit magasabb, 24.000 Ft-ra rúg, de a 715 ezres vételárat hozzáadva nem is baj, ha nem marad pénzed, amit csiptethetnél, mert akkor a végén elhasználódna.

 

Ne keseredj el, ha a felsoroltak között nem találtad meg a tökéletes ajándékot hoki-rajongó ismerősödnek! A végére hagytunk egy menekülőutat jelentő hokis szobrot, ami nem túl nagy, de igen egyedi: ő itt a hokizó minipóni, mindössze 12.000 forintért!

 

Forrás: ebay.com