Hokis játékok, amikkel elütheted az időt

Hát persze, hogy hiányzik a jégkorong, nem tudunk annyit olvasni, beszélni és álmodozni róla, hogy az kielégítsen minket. Biztosan segít az is, ha néha kézbe veszed az ütőd, passzolgatsz a testvéreddel, kaput jelöltök ki a nappaliban és meccseket játszotok, de amikor eltöritek anya legszebb porcelánvázáját, és rátok parancsol, hogy maradjatok nyugton végre, akkor jöhetnek a hokis játékok telefonon és PC-n!

 

NHL

A lista első eleme természetesen az NHL – bár ez a játék fizetős, azonban rengeteg lehetőséget nyújt: játszhatsz barátaiddal, részt vehetsz bajnokságokon, PC-n és PS-en is fut. Valószínűleg az egész család rá fog kattanni, versenyezhettek a kontrollerért vagy egymás ellen is játszhattok, sőt kooperatív mód is elérhető.

Hockey Manager 2020

Ha játékosként már bizonyítottál, próbáld ki magad jégkorong-menedzserként és edzőként! Vezesd a kedvenc csapatod győzelemre! A Hockey Manager 2020 az NHL-hez hasonlóan működik, szintén fizetős játék.

 

 

Hockey All Stars

Váltsunk telefonra! Nem kell elővenni a pénztárcát ahhoz, hogy élvezzétek a Hockey All Stars nevű játékot. Állítsd össze saját csapatod, dolgozz ki egy jó stratégiát és irány a jég! Androidon és Apple termékeken is elérhető.

 

 

Ice Rage: Hockey Multiplayer Free

Ha valami egyszerűbbre vágysz, töltsd le mobilodra az Ice Rage játékot: itt egyszerűen be kell találnod az ellenfél kapujába, egyik kezeddel mozogni, a másikkal ütni tudsz. Egyedül is játszhatsz, de multiplayer opció is van! Androidon és Apple termékeken is elérhető.

 

 

Happy Hockey

A kisebbek fogják szeretni a Happy Hockey telefonos játékot, ahol nincs ring és nincs meccs, pusztán az akadályokat kikerülve kell a korongot az előtted álló hálóba juttatni. Ha ügyes vagy, hamar eljutsz a 10. szintre, ahol már saját jégpályát is építhetsz városodban! Androidon és Apple termékeken is elérhető.

 

 

Stickman Ice Hockey

Mert minden viccesebb, ha pálcikaemberek játszák! Körülbelül ennyi az, ami kiemelendő a Stickman Ice Hockey mobilos játékból: egy jégkorongmérkőzést kell lejátszanod rajzolt kis csapatoddal. Szórakoztató és aranyos, ha pedig megtetszenek a pálcikaemberek, más sportokat is kipróbálhatsz velük! Androidon és Apple termékeken is elérhető.

 

 

+1 Face-off társasjáték

Ezt arra az esetre hoztuk, ha már túl sokat ültél a telefonod, vagy a számítógép előtt. A játékot 1996-ban készítették, sajnos nem elérhető az üzletekben, de külföldről rendelhető, nézzetek körül ebay-en vagy aliexpressen! Mindegyik kártya egy-egy NHL játékost reprezentál, a játék célja, hogy a lehető legvalósághűbben szimuláljon egy való hokimérkőzést.

 

 

Jó szórakozást!