Gyerekek a szülők ellen: családi nap a Tüskecsarnokban!

Gyerekek a szülők ellen: családi nap a Tüskecsarnokban!

2020.április 18-án harmadik alkalommal a Tüskecsarnokban kerül megrendezésre a Family Classic – Gyermek-szülő jégkorong bajnokság Budapesten. A szervezők várják azon bátor szülők jelentkezését, akik szeretnék a jégen is megmutatni gyermekeiknek, amit a lelátókról már olyan jól tudnak.

 

 

A jégen U8-U16 korosztályokban alakítanak ki csapatokat a jelentkező gyerekekből, akik a saját szüleikből álló csapatokkal mérkőznek meg a korosztályos tornák szabályai szerint. Emellett mind a jégen, mind a csarnok előtt ügyességi játékok lesznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A nap folyamán tombolahúzás is lesz, ahol értékes hokis ajándékok találnak gazdára. A tornán eddig minden évben részt vettek profi játékosok is gyermekeikkel, idén Ladányi Balázs már biztosan a résztvevők között lesz.

 

A regisztráció határideje 2020. február 10.

 

A regisztrációs díj egy felnőtt és egy gyermek esetén 18.000 forint, minden további családtag díja 7.000 forint / fő. A díj magába foglalja az egyedi, saját névvel és számmal ellátott mezt, amit a torna után hazavihetnek a résztvevők, valamint egyszeri étkezést és ital fogyasztást.

 

Regisztrációs felület: https://forms.gle/bmRK5DkbApPcsNVDA

 

További információk elérhetőek az esemény Facebook oldalán (https://www.facebook.com/familyclassichockey/), valamint a szervezők, Orosz Erika és Zentai Károly minden kérdésre készséggel válaszolnak!