Elégedetten tértek haza a lányok a hatvani 3×3-as tornáról

A fiatalok esetében a játék megszerettetése az egyik legfontosabb cél, amihez a város sokat hozzátett a nemrég lezajlott tornáján. Magas színvonalú szervezés, jó hangulat és átgondolt program várta a lányokat.

 

Hatvan, a MAC, a KMH, a Debrecen és a Dunaújváros csapatai mérték össze tudásukat a 3×3-as tornán. A tág korhatár előírások elsőre meglepőnek tűnhetnek: az U10-12-es korosztályok mellett az U25-ösek is jelen voltak. Azonban a jó szervezésnek köszönhetően végül mindenki a saját korcsoportjával mérhette össze erejét a meccseken, így kiegyenlített volt a küzdelem.

 

A tornát egyébként már negyedik alkalommal rendezi meg a város a fiatal tehetségek számára. A csapat vezetője, Kőszegi Petra elmondása szerint a lányok nagyon élvezték a tornát, pörgős meccsek voltak, a mérkőzések közti szünetekben pedig a pálya melletti parkban élvezték a napsütést.

 

Pontokat hivatalosan nem számoltak, és a torna végén minden játékos érmet kapott, továbbá csapatonként 2-2 játékos különdíjban részesült, melyeket a város polgármestere adott át. Kőszegi Petra külön kiemelte a szervezés magas színvonalát: a program jól átgondolt volt, az edzők segítőkészek voltak, a büfé ellátmányaira pedig egész nap számíthattak.

 

Forrás: http://bit.ly/2H6Eozk