Bolondok ünnepe az NHL-nél is

Április eleje általában az utószezon izgalmát hozza magával, elsején azonban van még egy fontos esemény, amit néha az NHL is megünnepel. Ez bizony a bolondok napja!

Hogy hogyan teszi lóvá alkalmanként az NHL a hokiszurkolókat és a játékosokat? Hoztunk néhány példát 2019-ből!

Soha véget nem érő nyilatkozat

A Capitals csapata is úgy döntött, hogy részt vesz a mókázásban és meglepték kicsit Matt Niskanent, egy reggeli edzés után. Miután a Caps házigazdája, Mike Vogel feltett neki néhány kérdést a közelgő floridai meccsről, áttért a golfra, az időjárásra, a bevásárlásra és az öltönyökre is. A teljes interjú így 12 percig tartott a megszokott néhány perc helyett, Niskanen pedig egyre inkább összezavarodott, amivel szerzett nekünk néhány vidám pillanatot.

Oliver Ekman-Larsson a Nagy Ő

Az Arizona Coyotes még több kreativitást áldozott erre az ünnepre: bejelentették, hogy a védő és kapitány, Oliver Ekman-Larsson lesz a következő főszereplő a „Nagy Ő” című amerikai randizós reality showban. Még egy igen meggyőző fotót is készítettek, amit a rajongóknak többször is meg kellett nézniük, hogy észrevegyék a turpisságot.

Kamu videó

Aztán lecsapott az NHL hivatalos Twitter oldala. Feltöltöttek egy szokásosnak tűnő videót Calgary Flames csodálatos góljáról, ami azonban hagyott némi űrt a kíváncsi nézőkben. Körülbelül 4 másodperc után, közvetlenül azelőtt, hogy Gaudreau ténylegesen megkapja az esélyt, hogy kezdjen valamit a koronggal, a videó leáll. A rajongók pánikba esnek, frissítenek, kihúzzák a routert, majd tanácstalanul nézik a videó helyén a töltést jelző karika forgását, ameddig meg nem látják, hogy a videó még mindig megy, tehát a töltés ikon a trükk része volt.

Szóval milyen is volt az a csodálatos gól? Sosem tudjuk meg.

A cetlik és a Minnesota játékosok esete

Matt Dumba és barátai úgy döntöttek, hogy meglehetősen kellemetlen meglepetéssel hozzák zavarba csapattársukat, Joel Eriksson Ekre-t, és kocsijának minden négyzetcentiméterét befedték több ezer színes cetlivel. És ha ez nem lett volna elég, az autó belsejét lufikkal töltötték meg.

És persze nem segítettek a sértett félnek leszedni a cetliket.

Egy véletlen tréfa

Április bolondjának lenni nem túl szórakoztató, Vinni Lettieri pedig sajnos azzá vált. De a legrosszabb az egészben, hogy gyakorlatilag saját magával babrált ki. Passzolgatás közben sikerült a saját arcába rúgnia a focilabdát, amit persze videóra is vettek és már mehetett is fel az internetre!

Forrás: nbcsports.com

Borítókép: Paralympic.org