Az U13-asok a tengeren túlra lökik pakkjukat

Kanadában immáron negyedik alkalommal teszi próbára magát a Vasas U13-as utánpótlás-csapata a világhírű québeci Pee-Wee nemzetközi tornán.

 

Hoffmann Attila utánpótlásedző szárnyai alatt február 15-én indulnak a Pee-Wee elnevezésű nemzetközi utánpótlás-tornára a fiatal piros-kék tehetségek.

 

A 12-13 éves játékosokból álló csapat érkezése után két nappal később már a francia Grenoble ellen vívja első mérkőzését, programjuk pedig egészen február 25-ig be van táblázva újabb és újabb meccsekkel.

 

Az edző elmondta, hogy a Vasasnál erősebb csapatok is részt vesznek a tornán. Véleménye szerint ez jó lehetőség a csapatnak, hogy bizonyítsa kitartását, és tanuljon ellenfeleitől.

 

Az ifjú hokisoknak szüleik és a klub jóvoltából van lehetőségük részt venni a québeci tornán, ami nem csak a hoki vonzatában, de mint élettapasztalat is rengeteget jelent a gyerekeknek. Életre szóló élmények várnak rájuk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Hoffman beszámolója:

 

„Az idősebb játékosaink, akik jártak már velünk a tengerentúlon, szívesen emlékeznek vissza erre a tornára. A szervezők figyelnek a körítésre, hamisítatlan észak-amerikai légkörben zajlanak a meccsek, emellett érdekes programok várják őket. Úgyhogy nagyon készülünk!”

 

Jó utat és sok sikert kívánunk nekik!

 

Forrás: http://bit.ly/2Bf1dNp