Amikor minden a lányokról szól! – felhívás

hobbi hoki verseny
Idén már harmadik alkalommal kerül sor a várva várt Girls Only Dayre, melyet 2017. május 6-án, szombaton rendezünk a Jégpalotában.
 
Egész nap a lányoké lesz a jég ezen a napon: a 9 órakor kezdődő Girls Only Dayt a Női Magyar Kupa mérkőzései követik. A fiúknál már bevált és évről évre nagy sikert arató MMM nap mintájára, körmérkőzéseket rendezünk a különböző korosztályú csapatoknak. Délelőtt az U8-U10 korosztály csapatai kispályán, délután pedig U12-U14 korosztályú vegyes csapatok nagypályán fognak megmérkőzni egymással. A program végén eredményhirdetésre/érmek, ajándékok átadására kerül majd sor.

 

Miután –az eddigi tapasztalatok alapján – rengeteg jelentkezőt várunk, a részvétel kizárólag előzetes regisztráció után lehetséges. A kötött program miatt a jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk majd fogadni.

 

A regisztrációhoz szükséges linket 2017. április 07-én, pénteken 10 órakor nyitjuk meg a MJSZ honlapján. A regisztrációra április 11. keddig lesz lehetőség.

 

A mérkőzésekre ismét új design-os mezek készülnek majd, melyek megvásárlása a részvétel feltétele. Az összeg ismét kb 4 ezer forint lesz, amit átutalással kell rendezni a torna előtt a megadott határidőig. Sajnos az egyéni kívánságokat (saját szám, név, stb.) nem fogjuk tudni kezelni. Az utalásokat a regisztrációt követően 2017. április 13-tól kérjük a Magyar Jégkorong Szövetség számlaszámára:

 

UniCredit 10918001-00000039-69690008. Kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntessétek fel a következőket: a gyermek pontos neve, egyesülete és a GOD szót. A regisztráció a mez árának kifizetésével válik érvényessé.

 

Szeretnénk minden jelentkező figyelmét felhívni arra, hogy a kérdőív kitöltésekor PONTOSAN adják meg a kért adatokat, mert a mezek rendeléséhez és a csapatok beosztásához feltétlenül szükségünk van ezekre. Célunk az, hogy a játékosokat a tudásuk, méretük és képzettségük szerint válogassuk szét vegyes csoportokba, hogy közel egyforma csapatok egymással izgalmas mérkőzéseket tudjanak játszani és minden játékos pozitív élményekkel távozzon a rendezvényről.

 

Megkérnénk Benneteket arra, hogy addig is tájékozódjatok arról az edzőknél, hogy a gyermek melyik korosztály mely csoportjában játszott idén. Ha valaki feljátszott, azt is tudnunk kell, hogy melyik korosztály melyik bajnokságába. (pl  U10 B > U12 C stb)

 

A lemondással kapcsolatban azt kérjük, hogy ha a regisztráció után kiderül, hogy valaki mégsem tud részt venni az eseményen, azonnal jelezze ezt felénk, hogy helyét más játékossal tudjuk betölteni.

 

Pontos programot a regisztrációt követően adunk.

 

Találkozunk a Jégpalotában!

 

Üdvözlettel:

 

a Girls Only Day Team

 

(forrás: jegkorongszovetseg.hu)