A legjobb ajándékok hoki-őrült gyerekeknek

A jégkorongosok közös jellemzője a szenvedély, máshogy talán nem is lehet űzni ezt az izgalmas sportot. Ez pedig azt jelenti, hogy az életük minden területére bekúszik a sport szeretete. Mi másnak örülnének karácsonykor, mint hokis ajándékoknak?

Gyakorló szett otthonra

Ha gyeremeked komolyan gondolja a profi sportolóvá válást, akkor minden pillanatban edzeni akar, olyankor is, amikor nincs hozzá partnere. A Hockey Revolution gyakorló szettje segíti a korong-és ütőkezelés fejlesztését, sőt, az általános koordinációt is fejleszti. Ha letöltöd hozzá a Hockey Revolution App alkalmazást, még látványosabb lesz a fejlődés!

Léghoki

Jó-jó, ez nem kifejezetten jégkorong, de attól még nagyon jó játék, amit imádnak a gyerekek. A Rally and Roar asztala akkumulátoros légszivattyúval működik, súrlódásmentes és valódi játékterem-élményt nyújt.

Lőpad

Ismétlés a tudás anyja! Ezzel a lőpaddal nagyon, de tényleg nagyon sokszor ismételheti gyermeked ugyanazokat a mozdulatokat, így biztosan gyorsan fog fejlődni korongfogadásban és -kezelésben. Ráadásul egyedül is gyakorolhat!

Hokis Playmobil

A kisebbekre is gondoltunk! Ha még nem tudnak önállóan edzeni, de szeretik az akciódús sportot, vegyél nekik egy Playmobil Jégkorong-arénát!

Menő hokis póló

A jégkorongos gyerekek egyéniségének része az, hogy szeretik a hokit. Ezt pedig szívesen megmutatják másoknak is! Biztosan büszkén feszítenek majd ebben a “Straight outta Panelty Box” feliratú pólóban, hogy mindenki láthassa, milyen kemény sport is ez. Mi pedig nem mondjuk el nekik, valójában mennyire cukik.

Ütős ceruzák

A közhiedelemmel ellentétben nem kell minden hokis ajándéknak nagynak és drágának lennie. Ez a 12 darabos színesceruza-készlet minden kisiskolásnak örömet fog okozni a mindennapokban. Valódi fából készültek, a toll alakú tetejük pedig radír! Játszani velük csak az órák közti szünetekben, világos?

Éjjeli lámpa

Kicsiknek és nagyobbaknak is jól jön egy kis extra fény éjszaka, hát még ha egy jégkorongozó őrzi az álmukat! Ezt a lámpát biztosan nem növik ki, egy tini-szoba éke is lehet.

Karkötő

Fiúknak és lányoknak is remek kiegészítő, ha épp mosásban van az összes hokis pólójuk, de nem szeretnének úgy elmenni otthonról, hogy semmi sem jelzi, melyik sportot űzik szenvedélyesen.

Világító vizespalack

Kifejezetten ajánljuk azoknak a kicsiknek, akik nem visznek be elég folyadékot, hiába próbálják tukmálni rájuk a vizet a szülők. Ebből a kulacsból tuti könnyebben csúszik majd!

Forrás: kidslovewhat.com