A jelentkezés lezárult, szeretettel várunk Titeket az előadásokon!

Ha az előadásokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, írj nekünk: info@gyerehokizni.hu

 

Előadók:

 

  • lauter_adrien Lauter Adrienn – Sportpszichológus
    Dolgozott már nagyvállalatokkal, egyesületekkel és együttműködött a Harvarddal. Jelenleg olimpikonokkal, élsportolókkal dolgozik együtt csoportos és egyéni formában egyaránt. Munkájának legfőbb célja a személyes hatékonyság maximalizálása, az önbizalom és a megküzdési stratégiák fejlesztése. Vallja, hogy a mentális tréningek mellett a sporton túli életnek is meghatározó szerepe van a csúcsteljesítmény elérésében, így munkájában hangsúlyt kap azok feldolgozása és integrálása.
  • komjathy-aliz_2017 Komjáthy Alíz – Coach
    Tanácsadó, szakpszichológus, coach, relaxációs terapeuta, NLP master tréner és a Designyourlife alapítója. Egyéni és csoportos coaching folyamatokkal támogatja a klienseit, hogy megismerjék saját erőforrásaikat, közelebb kerüljenek belső összhangjukhoz és céljaikhoz. Hitvallása szerint ahhoz, hogy boldog életet éljünk, minden megvan bennünk, ő szakemberkért csak abban segít, hogy elő tudjuk hozni magunkból!
  • repasi-eszterRépási Eszter – Dietetikus
    Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett 2010-ben, mint dietetikus, 2012-ben, mint okleveles táplálkozástudományi szakember, jelenleg a Testnevelési Egyetem, Sporttudományok Doktori Iskola PhD hallgatója, kutatási területe a nutrigenomika és sporttáplálkozás, valamint a TápanyagPlusz szakmai vezetője, ahol komplex szemléletmóddal, és akár több szakmát bevonva közelíti meg a hozzá fordulókat.