Erősíti az utánpótlását a Fradi

Az FTC – Telekom próbajátékot hirdet az U18-as és U21-es korosztály számára, hogy erősebb közvetlen utánpótlást tudhasson maga mögött a felnőtt csapat.

 

„Célunk, hogy megfelelő, stabil utánpótlásbázist építsünk a már most is rendkívül sikeres Erste Liga-csapat részére” – írja közleményében a Fradi.

 

Tavaly május óta a kanadai Don MacAdam a szakmai igazgató, ő, illetve Fodor Szabolcs, az FTC magyar bajnok, ligagyőztes és Magyar Kupa-címvédő felnőtt csapatának vezetőedzője, és az utánpótlás két új edzője, Gröschl Tamás és Szaller Márk végzik a kiválasztást a próbajáték után.

 

„Az FTC-Telekom U18-as és U21-es csapatai a soron következő, 2020/21-es idényben a magyar és az osztrák bajnokságban is megmérettetik magukat, ez nagyjából 40-50 alapszakasz mérkőzést, és az esetleges rájátszás meccseket jelenti.”

 

 

A próbajáték három napig tart, előreláthatólag augusztus 10 és 12 között, napi két jeges, és egy szárazedzéssel. A fejlesztő gyakorlatok mellett egymás elleni meccsekre is sor kerül majd. Jelentkezni augusztus 6-ig, 22.00-ig lehet a probajatek2020@gmail.com és a szallermark@icloud.com címen keresztül.

 

Forrás: fradi.hu