A szezon asszisztja

Egy gól megszületéséhez nem csak egyetlen gólpasszra van szükség a pályán, hanem mellé másik százra is a pályán kívül. Minden gól után a legszívesebben assistot írnánk be anyának és apának, a nagypapának, az edzőnek, a felszerelésmenedzsernek, a hokiboltos eladónak, nagyjából mindenkinek. Gólpassz a közös palacsintázás, a kirándulás, a meccs utáni bíztató szó, vagy egy öltözői viccelődés. Minden, ami ahhoz vezet, hogy a gyerekek megszeressék ezt a sportot és még sokáig hokizzanak.

Ebben mi is szeretnénk segíteni, ezért pontversenyt hirdetünk a hazai utánpótlás klubok között, amiben bárki pontot gyűjthet a saját csapatának. A játék fődíjaként edzésekhez használható felszereléseket nyerhetsz a saját klubodnak.

Mivel szerezhetsz pontot?

Például a már amúgy is a telefonodban lévő fotókkal a múlt hétvégi tornáról. Az oldalsó sávban elhelyezett űrlap segítségével tölts fel minél több fotót, videót, vagy beszámolót a szezon alatt. Mindenre kíváncsiak vagyunk, ami veletek történik. A gólra és az összes assistjára. Egy edzésre, egy hétvégi tornára, Bence első gólja utáni közös palacsintázásra. Csupán arra kérünk, minél jobb minőségű anyagot küldj. Legyenek rajta felismerhetők az alakok, ne csak a szemcsék egy-egy nagyobb halmaza.

 

A PONTOK:

videó feltöltése: 
3 PONT
kép feltöltése: 
2 PONT
beszámoló feltöltése: 
2 PONT
JELENLEGI  ÁLLÁS:
HELYEZÉSCSAPATNÉVGYŰJTÖTT PONTSZÁM
 1  
 2  
 3